Ons Team is uitstekend opgeleid en hebben meerdere jaren ervaring in het maken van Tandprotheses. Zij staan dan ook altijd voor u klaar om uw van professionele hulp te voorzien.

Benny Ridder - Tandprotheticus
Benny Ridder
Tandprotheticus

Benny Ridder werkt sinds 2005 in de praktijk en heeft zich als meester in de rechten laten omscholen tot tandprotheticus, welke titel hij sinds juli 2015 mag voeren. Zo heeft hij de praktijk kunnen voortzetten na het pensioen van Jaap Dunweg.

Daarnaast is hij werkzaam als docent aan de Hogeschool Utrecht en geeft daar lessen Recht, Ethiek en Klinisch Redeneren aan studenten van de opleiding Tandprothetiek.

Als secretaris van de Organisatie Nederlandse Tandprothetici regio Noord organiseert hij tweemaal per jaar de regiovergadering en is hij initiator van het vakinhoudelijk overleg met collega's.

Ferdinand Jongsma
Ferdinand Jongsma
Tandtechnisch Specialist

Ferdinand is tandtechnisch specialist in kroon- en brugwerk en protheses. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in de tandtechniek. Naast het werk is hij een zeer verdienstelijk voetbaltrainer in het amateurvoetbal.

Fiona Ridder
Fiona Ridder
Tandtechnicus in opleiding

Fiona Ridder is in 2016 als tandtechnicus in opleiding aangenomen om de continuïteit van de zorgverlening te kunnen waarborgen voor de toekomst.

Henk Berends
Henk Berends
Tandprotheticus

Henk Berends is het team komen versterken in oktober 2015. Hij is sinds juli 2018 afgestudeerd als tandprotheticus.